Wij zijn op zoek naar sponsoren


Regionaal adverteren werkt

Voor veel lokale buurtbewoners is Uithoorn.info dé manier om op de hoogte te blijven van al het nieuws in hun regio. Adverteren via uithoorn.info betekent dus ook een groot bereik en grote impact voor een bedrijf. Onze specialisten adviseren je graag over de kanalen die het beste bij jouw doelgroep, boodschap en regio passen. Maar ook over de ideale looptijd van jouw campagne en de frequentie van adverteren natuurlijk.

Met onze kennis van het medialandschap en adverteren, wordt het bereik van jouw boodschap maximaal. Of je nu wilt gaan voor een mooie banner of een uitgebreide crossmediale campagne via tv en online: tijdens onze samenwerking gaan we voor het beste resultaat. Durf jij het aan; (h)erkend worden in de gemeente Uithoorn!? Wij helpen je graag!

Crossmediaal maatwerk

Bij crossmediaal adverteren draait het om het adverteren door middel van verschillende mediakanalen in te zetten. Dit maakt de impact van jouw boodschap zo groot mogelijk. Door een combinatie van advertenties op tv en online kun je via Uithoorn.info een enorme groep kijkers, luisteraars en lezers bereiken. Jouw boodschap wordt in verschillende vormen herhaalt waardoor het echt blijft hangen. Crossmediaal adverteren is dan ook zeker ons advies. De boodschap blijft je bij!

Ook op crossmediaal gebied is maatwerk mogelijk; adverteren bij Uithoorn.info via een selectie van de kanalen behoort namelijk tot de mogelijkheden. Op deze manier betaal je niet voor reclame die voor jouw doelgroep niet of misschien wel minder geschikt zijn. Wel zo eerlijk! En wel zo efficiënt.

Online

Klanten komen met maar één muisklik op jouw eigen website, en een campagne die van voor tot achter volledig meetbaar is; gebruik maken van online adverteren is ontzettend effectief. Met alle bezoekers van Uithoorn op de website, is jouw advertentie of campagne een goede manier van adverteren. Alles wordt tot in detail gemonitord voor de beste resultaten.

Uithoorn.info is via de website en social media te vinden. Maakt jouw doelgroep vooral gebruik van social media? Dan zullen wij daar zeer zeker gebruik van maken! Gebruikt jouw doelgroep liever websites? geen probleem!, dan zullen wij daar mee gaan werken. Met online adverteren bij Uithoorn.info is van alles mogelijk. Jij vraagt, wij draaien!

Tv-commercials

Audiovisuele reclames komen dubbel binnen. Jouw boodschap wordt op deze manier niet alleen gezien maar ook nog eens gehoord! Een tv-commercial komt tot leven bij jouw publiek. Én tv is de beste manier om emotie over te brengen. Een krachtige, zeer efficiënte manier van adverteren dus.

Dat een tv-commercial bij Uithoorn.info grote impact heeft, mag duidelijk zijn. Want met duizenden kijkers per dag – onder wie vele trouwe kijkers – kom je menig huiskamer binnen. Ook wordt jouw reclame steeds opnieuw uitgezonden en de omroep trekt een breed publiek. Je begrijpt hoe waardevol adverteren via het televisiekanaal van Uithoorn.info kan zijn. Neem jij het heft in eigen handen?
uithoorn-banner-02uithoorn-banner 01