Ondernemer van het jaar verkiezing(video)
november 24, 2023

Ondernemer van het jaar Uithoorn(video)


UITHOORN – De avond van vrijdag 8 maart 2024 zal de geschiedenis ingaan als een onvergetelijk hoofdstuk voor ondernemers uit Uithoorn en De Kwakel. In een uitverkocht Rechthuis kwamen ondernemers, familie en vrienden samen om te genieten van de langverwachte finale van de allereerste Onderneming van het Jaar Verkiezing.

De zaal pulseerde van energie terwijl iedereen reikhalzend uitkeek naar het moment waarop de winnaars van de verschillende categorieën eindelijk hun moment van glorie zouden beleven.

De spannende onthullingen:

Na indrukwekkende bedrijfsfilmpjes op groot scherm, werd de spanning tot een hoogtepunt gebracht door de bekendmaking van de winnaars, één voor één door niemand minder dan de burgemeester zelf. De namen die geschiedenis schreven in hun respectievelijke categorieën zijn:

  • ZZP Categorie: Latex Spuiten Uithoorn
  • Jonge Onderneming Categorie: EveryWear Shop
  • Starter Categorie: WaouW Outdoor Escape Games
  • MKB Categorie: Beagley Copperman B.V.
  • MKB+ Categorie: Transportbedrijf P.A. van Rooyen | Top Movers

En als klap op de vuurpijl, de winnaar van de felbegeerde Publieksprijs: Alexanderhoeve Uithoorn.

Feestelijk vervolg:

De feestvreugde stopt hier niet! Binnenkort kunnen lezers een uitgebreid verslag verwachten, vergezeld van een prachtige reeks foto’s die de sfeer en emoties van deze gedenkwaardige avond vastleggen. De Onderneming van het Jaar Verkiezing heeft niet alleen ondernemers in de schijnwerpers gezet, maar heeft ook een onuitwisbare indruk achtergelaten in de harten van de gemeenschap.

Blijf op de hoogte van uw lokale krant voor het volledige verslag en een visuele reis door deze buitengewone viering van ondernemerschap en succes in Uithoorn en De Kwakel!

Meer info, ga naar de website. Klik hier

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.