Eerste paal Autogarage Uithoorn(video)
oktober 9, 2023
Ondernemer van het jaar verkiezing(video)
november 24, 2023

Persmoment Uithoornlijn(video)

We zijn verheugd jullie te informeren dat we onlangs de kans hebben gehad om aanwezig te zijn bij het exclusieve persmoment van de Uithoornlijn. Tijdens deze bijzondere gelegenheid kregen wij de unieke mogelijkheid om alle ins en outs te ontdekken van dit veelbelovende project dat onze regio zal transformeren.

Bij het persmoment konden we niet alleen de indrukwekkende vooruitgang bewonderen, maar hadden we ook de gelegenheid om al onze vragen te stellen. Dankzij de aanwezigheid van deskundigen van de Vervoerregio Amsterdam, GVB, gemeente Uithoorn, gemeente Amstelveen en gemeente Amsterdam, kregen we diepgaande inzichten in de nieuw aangelegde infrastructuur, de lopende testperiode, de veiligheidscampagne en de plannen voor de exploitatiefase van de Uithoornlijn.

Het was een leerzame en inspirerende ervaring, en we zijn enorm dankbaar dat we deze mogelijkheid hebben gekregen. We zijn nu nog meer enthousiast over de toekomst van het openbaar vervoer in Uithoorn en kunnen niet wachten om deze kennis met jullie te delen.

Houd onze website in de gaten voor meer updates en details over de Uithoornlijn. Samen bouwen we aan een betere en efficiëntere openbaar vervoerservaring voor onze gemeenschap.

Meer info, ga naar de website. Klik hier

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.