Onderneming v/h Jaar Verkiezing Uithoorn!(video)
september 22, 2023
Persmoment Uithoornlijn(video)
oktober 9, 2023

Eerste paal Autogarage Uithoorn(video)

Nieuw Begin voor Autogarage Uithoorn en Auto’s Gebruikt Mijdrecht: Eerste Paal Geslagen!

UITHOORN, 9 oktober 2023 – Een gedenkwaardige dag voor Uithoorn en omliggende gemeenschappen, want vandaag werd de eerste paal geslagen voor de nieuwe locatie van Autogarage Uithoorn en Auto’s Gebruikt Mijdrecht. Een nieuw hoofdstuk begint voor deze gerenommeerde autodealers, en het was een dag vol opwinding en viering voor eigenaar Sallah Ouchen en zijn dierbaren.

Onder een stralende herfstzon verzamelden vrienden, familieleden en enthousiaste inwoners zich om de mijlpaal van deze verhuizing te vieren. Het was niet alleen een belangrijke gebeurtenis voor de eigenaar, maar ook voor de gemeenschap die reikhalzend uitkijkt naar de komst van deze gevestigde autodealer/garage in hun stad.

De nieuwe locatie, die volgend jaar zijn deuren zal openen, belooft niet alleen een ruime en moderne autogarage te worden, maar ook een bruisend centrum voor autoliefhebbers in de regio. De eigenaar, Sallah Ouchen, straalde van trots en dankbaarheid terwijl hij de eerste paal de grond in zag gaan. “Dit markeert het begin van een spannend nieuw hoofdstuk voor ons bedrijf in Uithoorn. We zijn verheugd om onze klanten een nog betere ervaring te bieden in onze nieuwe faciliteit,” zei Ouchen met een glimlach.

De feestelijke sfeer werd versterkt door een bijzondere gast: niemand minder dan de legendarische Lange Frans. De bekende rapper was aanwezig om het evenement extra speciaal te maken en voerde een hartverwarmende rap op die speciaal voor Sallah was geschreven. De menigte juichte en danste terwijl de muziek de lucht vulde, en het moment zal zeker nog lang in de herinneringen van velen blijven hangen.

De aanwezigheid van Lange Frans en de enthousiaste steun van de gemeenschap benadrukten het belang van deze gebeurtenis voor Uithoorn. Deze nieuwe autodealer zal niet alleen hoogwaardige voertuigen en uitstekende service bieden, maar ook een verbindende kracht worden binnen de stad, waar mensen samenkomen om hun passie voor auto’s te delen.

Terwijl de zon langzaam door kwam en de festiviteiten ten einde liepen, keken de aanwezigen vooruit naar een stralende toekomst voor Autogarage Uithoorn en Auto’s Gebruikt Mijdrecht op hun nieuwe locatie. De eerste paal mag dan geslagen zijn, maar de opwinding en anticipatie voor wat komen gaat blijven groeien in de harten van de mensen van Uithoorn. Het is een nieuw begin, een veelbelovend hoofdstuk, en de stad kan niet wachten om te zien wat de toekomst in petto heeft voor deze bloeiende autodealer en de gemeenschap die ze omarmen.

Meer info, ga naar de website. Klik hier

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.