1 juli Cultuurmarkt Uithoorn
juni 24, 2023
Eerste paal Autogarage Uithoorn(video)
oktober 9, 2023

Onderneming v/h Jaar Verkiezing Uithoorn!(video)

Save the Date voor de Onderneming van het Jaar Verkiezing van Uithoorn!

Het is bijna zover, de spanning stijgt en de verwachtingen zijn hooggespannen in Uithoorn. De jaarlijkse Onderneming van het Jaar Verkiezing staat weer voor de deur en belooft dit jaar nog grootser te worden dan ooit tevoren. Dus pak je agenda erbij en markeer 23 november 2023 met dikke, rode letters, want dit wil je niet missen!

Waar? Dit jaar wordt de voorronde gehouden in de sfeervolle Thamerkerk, een plek doordrenkt van historie en charme. Een perfecte setting om de genomineerden te ontmoeten en te ontdekken waarom zij zo speciaal zijn. De Thamerkerk opent haar deuren op 23 november 2023 van 16:00 tot 19:00 uur, en iedereen is welkom!

Waarom mag je dit niet missen? De Onderneming van het Jaar Verkiezing is dé gelegenheid om de ondernemersgeest van Uithoorn te vieren. Dit evenement is niet alleen een kans om de genomineerden te ontmoeten, maar ook om te netwerken met andere ondernemers en deel uit te maken van een gemeenschap die streeft naar innovatie en succes.

Bovendien, waar anders vind je zoveel passie, toewijding en ondernemerschap op één plek? Elk jaar verbaast Uithoorn ons met de diverse talenten die in onze gemeenschap schuilen. De Onderneming van het Jaar Verkiezing is de ideale gelegenheid om deze talenten te ontdekken en te vieren.

Toegang is Gratis! Ja, je leest het goed, de toegang tot de voorronde van de Onderneming van het Jaar Verkiezing is helemaal gratis. We willen dat zoveel mogelijk mensen de kans krijgen om dit inspirerende evenement bij te wonen en deel uit te maken van dit feest van ondernemerschap.

Dus, zet 23 november 2023 in je agenda, kom naar de Thamerkerk en laat je inspireren door de gepassioneerde ondernemers van Uithoorn. Dit is jouw kans om te ontdekken wie er dit jaar met de felbegeerde titel van Onderneming van het Jaar vandoor gaat. Samen maken we er een onvergetelijke avond van!

Meer info, ga naar de website. Klik hier

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.