4-mei dodenherdenking Uithoorn (video)
mei 4, 2023
Onderneming v/h Jaar Verkiezing Uithoorn!(video)
september 22, 2023

1 juli Cultuurmarkt Uithoorn

Tromgeroffel! Houd je agenda vrij op zaterdag 1 juli a.s., want er staat een onvergetelijk cultureel spektakel op het programma. Vanaf 14 uur is het tijd om de betoverende wereld van Uithoorn te ontdekken, recht op het Marktplein en een stukje van de charmante Dorpsstraat.

Beeld je in: zo’n dertig kraampjes vol verrassingen, klaar om je te betoveren met hun leuke, creatieve, kunstzinnige en culturele activiteiten. Een ware schatkist voor nieuwsgierige geesten zoals jij! Maar dat is nog niet alles, lieve lezer. Tijdens de middaguren komen de straten tot leven met spetterende optredens op een podium in de Dorpsstraat én in de knusse Bibliotheek.

Maar wacht, er is meer! Om 19 uur ‘s avonds sluiten we dit feestelijke festijn groots af met een adembenemend concert aan de oevers van de majestueuze Amstel. Wees getuige van de glorieuze klanken van de regimentsfanfare van de Koninklijke Landmacht, die hun muzikale kunsten vertonen met een handvol fantastische Uithoonse zangers. Maak je op voor een magische avond vol melodieën met Kamiel Kluft, Sabrine Hallewas, Shyla Zoet, Ireen van Bijnen en NinaLynn. Het belooft een avond te worden die je niet snel zult vergeten!

Dus trek je dansschoenen aan, verzamel je vrienden en laat je betoveren door een dag vol bruisende cultuur in Uithoorn. We zien je daar, met een glimlach van oor tot oor!

Locatie: Marktplein Uithoorn

Tijd: 14:00 – 20.30 uur

De 3e Cultuurmarkt Uithoorn & De Kwakel zal op zaterdag 1 juli plaats vinden aan het Marktplein in Uilthoorn. Aanvang is 14 uur en om 19.30 wordt de Cultuurmarkt afgesloten met een spectaculair concert op de evenementensteiger t.o. de Bibliotheek. Daar treedt dan de Fanfare Bereden Wapens op van de Koninklijke landmacht, één van de beste blaasorkesten van Nederland. Samen met een aantal Uithoornse solisten wordt een aantrekkelijk en gevarieerd programma gepresenteerd.

www.cultuurmarktuithoorn.nl

Bron: www.cultuurmarkt.nl

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.