Lintjes regen in Uithoorn (video)
april 26, 2023
1 juli Cultuurmarkt Uithoorn
juni 24, 2023

4-mei dodenherdenking Uithoorn (video)

Op 4 mei vond de jaarlijkse dodenherdenking plaats in Uithoorn. Om half acht begon de stille tocht vanaf het spoorhuis naar de Thamerkerk, waar een ceremonie plaatsvond ter nagedachtenis aan de mensen die hun leven hebben gegeven voor onze vrijheid.

Het was een bijzondere avond waarin we stil stonden bij wat zij voor ons hebben betekend en onze vrijheid koesterden.

PROGRAMMA
19.15 uur Verzamelen bij het Spoorhuis voor de Stille Tocht
19.25 uur Kranslegging bij het Spoorhuis
19.30 uur Vertrek Stille tocht onder leiding van tamboers met omfloerste trom
19.45 uur Speelt Amstel Blazerscollectief bij Thamerkerk hymnes
19.58 uur Taptoe-signaal
20.00 uur Twee minuten stilte
20.02 uur Wilhelmus
20.04 uur Gedicht door dorpsdichter
20.06 uur Toespraak Burgemeester Uithoorn

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.