Ondernemer van de week – Van Koot grond, weg & waterbouw (video)
maart 31, 2023
4-mei dodenherdenking Uithoorn (video)
mei 4, 2023

Vandaag was een bijzondere dag voor ons bij Uithoorn.info, want we waren uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de uitreiking van de Koninklijke onderscheidingen, ook wel bekend als de “lintjesregen”. Het was een enorme eer om te zien hoe deze mensen werden geëerd voor hun jarenlange inzet en bijdrage aan de samenleving. We zijn dankbaar dat we getuige mochten zijn van deze gedenkwaardige gebeurtenis en we willen alle ontvangers van harte feliciteren met hun welverdiende onderscheidingen.

U kunt een Koninklijke onderscheiding voor iemand aanvragen via: www.uithoorn.nl/lintjes

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.