Ondernemer van de week – Van Tol Renovaties (video)
maart 24, 2023
Lintjes regen in Uithoorn (video)
april 26, 2023

Ondernemer van de week – Van Koot grond, weg & waterbouw (video)

Ondernemer van de week – Seizoen 2 aflevering 11: Wij zijn bij Van Koot op bezoek geweest voor een interview en hadden een goed gesprek over hun werk en werkwijze. Het bedrijf toonde veel vakmanschap en professionaliteit en we waren onder de indruk van hun passie voor grondbouw. Wil je het volledige interview bekijken? Bekijk dan onze video!

Volg ons op onze socials uithoorn.info voor meer informatie over Van Koot!

Deze video is gesponsord door Duoplant en de Family Uithoorn

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.