Ondernemer van de week – J&D scooters (video)
maart 17, 2023
Ondernemer van de week – Van Koot grond, weg & waterbouw (video)
maart 31, 2023

Ondernemer van de week – Van Tol Renovaties (video)

Ondernemer van de week – Seizoen 2 aflevering 10: Wij zijn bij Van Tol Renovatie op bezoek geweest voor een interview en hadden een goed gesprek over hun werk en werkwijze. Het bedrijf toonde veel vakmanschap en professionaliteit en we waren onder de indruk van hun passie voor renovatie. Wil je het volledige interview bekijken? Bekijk dan onze video!

Volg ons op onze socials uithoorn.info voor meer informatie over Van Tol Renovatie.

Deze video is gesponsord door Duoplant en de Family Uithoorn

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.