Menstruatieproducten tekort: Bloed serieus (Video)
maart 7, 2023
Ondernemer van de Week: Aqua Vida Vijveraanleg (Video)
maart 10, 2023

woensdag 8 maart: Internationale vrouwendag (Video)

Dit hartverwarmende filmpje brengt de viering van Internationale Vrouwendag naar de prachtige stad Uithoorn! Je ziet vrouwen van verschillende nationaliteiten en culturen bijeenkomen om hun solidariteit en verbondenheid te vieren. Als symbool van onze waardering en erkenning, geven we deze fantastische vrouwen een bloemetje. Het is een kleine, maar krachtige manier om te laten zien dat we samenwerken om de ongelijkheden die vrouwen nog steeds tegenkomen in onze samenleving aan te pakken. Dit filmpje zal je zeker inspireren om de vrouwen om je heen te steunen en te vieren, en om je eigen kracht en leiderschap te omarmen. Happy International Women’s Day!

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.