De lente komt eraan, welke bloemen zijn in voor het voorjaar?(Video)
maart 6, 2023
woensdag 8 maart: Internationale vrouwendag (Video)
maart 8, 2023

Menstruatieproducten tekort: Bloed serieus (Video)

Deze video gaat over het tekort aan menstruatieproducten in Nederland. Het laat zien dat het voor sommige vrouwen en meisjes moeilijk is om toegang te krijgen tot deze producten vanwege financiële beperkingen. Het benadrukt hoe dit probleem kan leiden tot gevoelens van schaamte en ongemak, evenals gezondheidsproblemen. Het roept op tot meer bewustzijn en actie om deze producten beschikbaar te maken voor alle vrouwen en meisjes in Nederland, ongeacht hun financiële situatie. Het laat zien hoe sommige organisaties al werken aan het verstrekken van gratis menstruatieproducten en moedigt kijkers aan om bij te dragen aan deze inspanningen.

Voor meer informatie ga naar de website van de voedselbank of ga langs bij Amstelhof in Uithoorn.

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.