Ondernemer van de week: Van Dam houtbouw (Video)
februari 24, 2023
De lente komt eraan, welke bloemen zijn in voor het voorjaar?(Video)
maart 6, 2023

Ondernemer van de week: Engel Foreign Food (Video)

Ondernemer van de week – Seizoen 2 aflevering 9: Uithoorn.info heeft een bezoek gebracht aan Engel Foreign Food, een bedrijf dat de grootste importeur en leverancier van internationale voedingsmiddelen in Nederland is. Tijdens het bezoek is er een goed gesprek geweest tussen Uithoorn.info en de eigenaar van Engel Foreign Food. Ben je benieuwd naar het gehele interview check dan onze video!

Volg ons op onze socials uithoorn.info voor meer informatie over Engel Foreign Food, check hun website!

Deze video is gesponsord door Duoplant en de Family Uithoorn

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.