Valentijnsdag in Uithoorn(Video)
februari 14, 2023
Ondernemer van de week: Van Dam houtbouw (Video)
februari 24, 2023

Ondernemer van de week: Latex Spuiten Uithoorn(Video)

Ondernemer van de week – Seizoen 2 aflevering 7: Uithoorn.info is langs geweest bij Latex spuiten Uithoorn en mocht een dagje mee kijken hoe alles in zijn werk ging. Wij hebben een goed gesprek gehad samen met Kevin over zijn onderneming Latex spuiten Uithoorn. check onze video voor het interview! 

Volg ons op onze socials uithoorn.info voor meer informatie over Latex Spuiten Uithoorn. Klik hier

Deze video is gesponsord door Duoplant en de Family Uithoorn

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.