Ondernemer van de week: Schoonheidssalon Iris Graafsma(Video)
februari 10, 2023
Ondernemer van de week: Latex Spuiten Uithoorn(Video)
februari 17, 2023

Valentijnsdag in Uithoorn(Video)

Op een zonnige Valentijnsdag vroegen we inwoners van Uithoorn hoe ze deze dag vierden. Sommigen vinden het iets wat commercieel en anderen gaven hun geliefde bloemen. Anderen vierden het met vrienden, terwijl sommigen het helemaal niet vierden. Maar één ding was zeker, ongeacht hoe ze het vierden, de liefde was voelbaar in de lucht en het was een mooie dag voor iedereen.

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.