Ondernemer van de week: Zijdelfleur(Video)
februari 3, 2023
Valentijnsdag in Uithoorn(Video)
februari 14, 2023

Ondernemer van de week: Schoonheidssalon Iris Graafsma(Video)

Ondernemer van de week – Seizoen 2 aflevering 6: Uithoorn.info is langs geweest bij de schoonheidssalon van Iris en we hadden een leuk gesprek met haar. Haar salon biedt een breed scala aan behandelingen en ze besteedt veel zorg aan haar bedrijf en klanttevredenheid. Check onze video voor het interview!

Volg ons op onze socials uithoorn.info voor meer informatie over Schoonheidssalon Iris Graafsma. Klik hier

Deze video is gesponsord door Duoplant en de Family Uithoorn

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.