Ondernemer van de week: Auto Garage Uithoorn(Video)
januari 27, 2023
Ondernemer van de week: Schoonheidssalon Iris Graafsma(Video)
februari 10, 2023

Ondernemer van de week: Zijdelfleur(Video)

Ondernemer van de week – Seizoen 2 aflevering 5: Wij zijn op bezoek geweest bij Zijdelfleur! Een bloemist uit Uithoorn die met veel passie haar werk doet. We hebben de eigenaresse geïnterviewd over het ontstaan tot het bezorgen van bloemen… ben jij benieuwd check snel de video!

Volg ons op onze socials uithoorn.info voor meer informatie over Zijdelfleur. Klik hier

Deze video is gesponsord door Duoplant en de Family Uithoorn

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.