Ondernemer van de week: Cafe The River(Video)
januari 16, 2023
Ondernemer van de week: Auto Garage Uithoorn(Video)
januari 27, 2023

Ondernemer van de week: Kapsalon Smile(Video)

In deze video nemen we u mee naar Kapper Smile in Uithoorn, de ondernemer van de week op uithoorn.info. Dit is de derde aflevering van het tweede seizoen in onze serie waarin we lokale ondernemers in de spotlight zetten. We zijn bij Kapper Smile langs geweest voor een interview en hebben een warm welkom gekregen.

De kapsalon biedt professionele haarverzorging en styling en we kregen een kijkje achter de schermen. Volg ons op onze socials uithoorn.info voor meer informatie over Kapper Smile… Klik hier

Deze video is gesponsord door Duoplant en de Family Uithoorn

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.