Aankondiging opening rotonde(Video)
januari 10, 2023
Ondernemer van de week: Kapsalon Smile(Video)
januari 20, 2023

Ondernemer van de week: Cafe The River(Video)

Oops, we zijn een paar dagen te laat ivm alle drukte maar hierbij alsnog de ondernemer van afgelopen week!

De ondernemer van de week 2 seizoen 2! Deze week vertellen Samantha en Andre over Cafe The River. Tijdens ons bezoek hebben wij met Samantha en Andre gesproken. Zij vertellen ons over Cafe The River en alle leuke avonden in het Cafe. Kijk de video snel om meer te weten te komen over deze leuke onderneming!

Meer info over Cafe The River? Kijk dan op hun website www.cafetheriver.nl

Deze video is gesponsord door Duoplant en de Family Uithoorn

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.