Sinterklaas intocht Amstelhoek(Video)
november 24, 2022
Ondernemer van de week: De Honden Juffrouw(Video)
januari 6, 2023

De laatste werkdag in Uithoorn(Video)

Wij zijn langs de Thamerkerk geweest. In Aalsmeer vieren ze al jaren de laatste werkdag van het jaar maar Bruist organiseert dit jaar de allereerste “Laatste werkdag van Uithoorn”. Op deze dag zijn alle inwoners welkom in de Thamerkerk voor een gezellig feestje. Sonja van Bruist Evenementen vertelt ons hier meer over. 

Meer info, kijk op www.borrelbruist.nl

gdpr-image
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.