Op bezoek bij de makers van de Sinterklaasfilm “Sinterklaas is dakloos”(video)
november 18, 2022
Sinterklaas intocht Amstelhoek(Video)
november 24, 2022

Nieuw Uithoorn

Groen dat word het nieuwe kenmerk van het nieuwe winkelcentrum van Uithoorn. Eind vorige week zijn de nieuwe bomen in de middenbermen al geplant. 

Binnenkort worden er bloembollen in de middenberm geplant en wordt er gras gezaaid. De bollen komen in het voorjaar uit en kleuren de middenbermen vrolijk op. Aangezien het nu nog te koud is zal het gras nog niet tot een grasmat uitgroeien. Het gras zal in het voorjaar bij gezaaid worden. In de weken 47 en 48, vanaf 21 november, word het natuursteen op de rotonde aangebracht. De rotonde wordt hiervoor deels afgezet. Op woensdag 23 november zal de rode beuk geplant worden. De rode beuk is onderdeel van het kunstwerk ‘’uithoorn 200 jaar’’. Met het planten van het groen krijgt het winkel centrum van uithoorn steeds meer een vrolijker gezicht. 

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.