De 68ste editie van de Kwakelse optocht(video)
september 7, 2022
Op bezoek bij de makers van de Sinterklaasfilm “Sinterklaas is dakloos”(video)
november 18, 2022

Het is zover sinterklaas komt weer in het land, gemeente Uithoorn heeft daarom een leuke sinterklaasflim gemaakt in Uithoorn met sinterklaas. Er is alleen een probleem, sinterklaas heeft dit jaar geen verblijf. Sinterklaas zal met zijn pieten samen een huis moeten vinden om te kunnen slapen. Hoe zal dit gaan aflopen?

Op 12 november om 17:00 gaat de film in première op www.sinterklaasuithoorn.nl

De filmzaal bij Gerrit en winkelvereniging Zijdelwaard geven ons de mogelijkheid om in première te gaan.

Op vrijdag 11-11-2022 om 20:00 is er dan ook een première met rode loper bij de filmzaal Gerrit. 

Zullen ze een slaapplek vinden?

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.