Verbouwing raadzaal(Video) 
juli 19, 2022
Uithoorn.vakantie
augustus 6, 2022

Spookrijder(Uithoorn) op A9 verstopt zich

Boesingheliede – In een tarweveld langs de A9 hielden agenten dinsdag 19 juli rond 04.00 uur een spookrijder aan. Automobilisten die daar wel in de juiste richting reden, waren genoodzaakt uit te wijken over de vluchtstrook om aanrijdingen te voorkomen.

Bij de meldkamer kwamen meerdere meldingen binnen dat een automobilist tegen het verkeer inreed. De eerste meldingen kwamen vanaf Boesingheliede. Bij de afslag Zandvoort lagen brokstukken op de weg, mogelijk veroorzaakt door een aanrijding met de spookrijder.

Gealarmeerde agenten zagen ter hoogte van de sportvelden in Spaarndam op de A9 een auto staan met flinke schade aan de voorzijde. De bestuurder bleek over de vangrail gesprongen en rende weg. De bestuurder verstopte zich tussen het tarwe, en werd daar aangehouden. Vanwege het gedrag en de alcohollucht die om de 56-jarige man uit Uithoorn hing, vermoedden de agenten dat de man onder invloed was. Hij weigerde een blaastest. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar zit hij nu nog vast. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en er is een rijverbod opgelegd. De auto is weggesleept.

De politie sluit niet uit dat de bestuurder onderweg aan anderen schade heeft aangericht vanwege de schade aan zijn voertuig. Heeft u schade, iets gezien of informatie? Neem dan contact op met 0900-8844. U kunt ook anoniem uw informatie doorgeven, via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Bron: Politie

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.