Ieder kind op zwemles via het Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland
juni 30, 2022
Ondernemer van de week: Fris Film(Video)
juli 8, 2022

Ondernemer van de week: Gasterij De Kwakel(Video)

De ondernemer van de week nummer 7! Deze week Gasterij De Kwakel. Mathijs en Simone van der Knaap en zijn in 2021 gestart met Gasterij De Kwakel. Tijdens ons bezoek hebben wij met Mathijs gesproken. Hij vertelt ons hoe ze zijn begonnen met Gasterij de Kwakel. Kijk de video snel als je benieuwd bent naar het bedrijf!

Deze video is gesponsord door Duoplant en de Family Uithoorn

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.