Stroomstoring Uithoorn duurt al 8 uur(Video) 
juni 24, 2022
Ieder kind op zwemles via het Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland
juni 30, 2022

Ondernemer van de week: Boxin’ the Vox(Video)

De ondernemer van de week nummer 6. Deze week de Ierse folksensatie Boxin’ the Vox! Boxin’ The Vox bestaat uit het duo David Plasmeijer (banjo, fluit) en Anne-Lotte Paymans (gitaar). Zij maken Iersefolk muziek geïnspireerd door meerder ierse folk zangers. Ze vertellen ons waar hun inspiratie vandaan komt om deze muziek te maken en spelen ook hun nieuwe nummer ‘Seven White Horses’. Kijk de video snel als je benieuwd bent naar dit geweldige duo!

Deze video is gesponsord door Duoplant en de Family Uithoorn

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.