Nieuwe planning Uithoornlijn door trage levering spoorstaven
juni 23, 2022
Stroomstoring Uithoorn
juni 23, 2022

Optimist on tour in Uithoorn(Video) 

In juni meren Optimist on Tour aan in Uithoorn bij Roei- en kanovereniging Michiel de Ruyter. Samen met de Stichting Promotie Uithoorn & De Kwakel, SPUK, en Michiel de Ruyter organiseren we deze editie van Optimist on Tour. Overdag op donderdag en vrijdag komen er basisschoolleerlingen van groep 5 t/m groep 8 kennis maken met kanovaren, zeilen & suppen. Na schooltijd en op zaterdag is er de hele dag ruimte voor alle kinderen uit de omgeving om gratis kennis te maken met de watersport. Opgeven? Ga naar www.optimistontour.nl

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.