Ondertekening veiligheidsconvenant “Oude Dorp” Uithoorn – RSVP(Video) 
juni 13, 2022
Ontwerpers en meedenkers gezocht voor kunstwerk De Scheg
juni 22, 2022

Ondernemer van de week: Bamboelabyrint Nirwana(Video)

De ondernemer van de week nummer 5! Deze week Bamboelabyrint Nirwana. Tijdens ons bezoek hebben wij met Ruud Pouw gesproken. Hij is de oprichter van het Bamboelabyrint Nirwana. Ruud vertel ons hoe hij is begonnen met het labyrint. Kijk de video snel als je benieuwd bent naar het bedrijf!

Deze video is gesponsord door Duoplant en de Family Uithoorn

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.