Ondernemer van de week: Aemstelboating(Video)
juni 10, 2022
Ondernemer van de week: Bamboelabyrint Nirwana(Video)
juni 17, 2022

Ondertekening veiligheidsconvenant “Oude Dorp” Uithoorn – RSVP(Video) 

Op maandag 13 juni tekenen burgemeester Pieter Heiliegers met vertegenwoordigers van politie, jongerenwerk PerMens en bewoners een convenant(veiligheidsconvenant) rond de veiligheid in de wijk “Oude Dorp, Centrum”.

Gemeente en inwoners werken al langer intensief samen aan veiligheid in de wijk, onder meer met buurtschouwen. In het convenant staan concrete doelstellingen voor de inzet van het Wijknetwerk Zorg & Veilig:

  • als platform voor wijkbewoners om zorg- en veiligheidsproblemen te signaleren;
  • als aanspreekpunt voor wijkbewoners en lokale zorg- en veiligheidspartners;
  • als overlegplek die de betrokkenheid van en afstemming met inwoners en ondernemers rond zorg- en veiligheidsonderwerpen vergroot.

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.