Expositie tegen geweld doet Uithoorn aan
juni 9, 2022
Ondertekening veiligheidsconvenant “Oude Dorp” Uithoorn – RSVP(Video) 
juni 13, 2022

Ondernemer van de week: Aemstelboating(Video)

De ondernemer van de week nummer 4! Deze week zijn wij bij aemstelboating langs geweest. Wij hebben met Louis Drubbel gesproken. Hij vertelt ons alles over Aemstelboating en wat er allemaal te doen is met tijdens een boottocht. Kijk de video snel als je benieuwd bent naar het bedrijf. 

Deze video is gesponsord door Duoplant en de Family Uithoorn

gdpr-image
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.