Ondernemer van de week: Geniet aan de Amstel(Video)
juni 3, 2022
Ondernemer van de week: Aemstelboating(Video)
juni 10, 2022

Expositie tegen geweld doet Uithoorn aan

UITHOORN – UITHOORN – Van 7 tot 28 juni is de expositie “WIJ…. doorbreken de cirkel van geweld” te zien op de Boulevard in Uithoorn. De tentoonstelling bestaat uit indringende portretten van personen die de cirkel van geweld hebben doorbroken.

De expositie is een project van Open Mind om samen met een grote groep mensen die de cirkel van geweld hebben doorbroken, huiselijk geweld en kindermishandeling bespreekbaar te maken. 

Met het project wil Open Mind huiselijk geweld en kindermishandeling onder de aandacht brengen, terugdringen, de schade ervan beperken, de vicieuze cirkel van geweld en de overdracht van generatie op generatie doorbreken. “Wij kunnen met elkaar een veilig netwerk vormen rondom de slachtoffers, (potentiële) daders en hun sociale omgeving.”

[Foto: Open Mind]

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.