Amstelplein parkeerplaats
mei 13, 2022
Uithoornse dorpsdichter halve finalist stadsdichtersgala
mei 17, 2022

Tuinhuis afgebrand in In het midden

Omstreeks 13:15 kreeg de brandweer van Uithoorn een melding van een buitenbrand, de brandweer was snel ter plaatse en had het vuur snel onder controle. Bij de brand kwamen meerdere mensen in aanraking met de grote hoeveelheid rook die vrij kwam bij de brand. Zij zijn gecontroleerd door het ambulance personeel. Bij de brand is er veel schade ontstaan. Hoe de brand is ontstaan wordt nog onderzocht, hiervoor is de politie een buurtonderzoek gestart.

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.