Grote opkomst dodenherdenking Uithoorn(video)
mei 4, 2022
Rommelroute Uithoorn zaterdag 21 mei
mei 5, 2022

Bevrijdingsvuur in Uithoorn (Video)

5 mei 2022 Bevrijdingsdag. 

Vandaag is Uithoorn.info bij het gemeentehuis aanwezig geweest. De lopers van de AKU namen in de nacht van 4 op 5 mei het Bevrijdingsvuur mee vanuit Wageningen naar Uithoorn. Op 5 mei kwamen ze rond 10:00 aan bij het gemeentehuis waar de lopers werden ontvangen door burgemeester Pieter Heiliegers. 

De burgemeester nam de fakkel in ontvangst om vervolgens het bevrijdingsvuur aan te steken. 

Na een kort welkomstwoord stond er een lekker ontbijt klaar binnen bij het gemeentehuis voor de deelnemers en inwoners van de gemeente Uithoorn. 

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.