Lintjesregen in gemeente Uithoorn(video)
april 26, 2022
Koningsdag Uithoorn 2022(video)
april 28, 2022

Sponsor RSP Consultancy doneert trainingspakken aan Legmeervogels Handbal

Afgelopen zondag kregen de speelsters van Legmeervogels Handbal A1 en handbal D1 nieuwe trainingspakken uitgereikt van sponsor RSP Consultancy uit Uithoorn.

RSP Consultancy is gespecialiseerd in het adviseren, begeleiden en ondersteunen van management bij vraagstukken op het gebied van organisatie en verandermanagement. Daarnaast is het een enthousiast bedrijf in Uithoorn, dat bereid is om de sport te ondersteunen. De voorzitter van Legmeervogels handbal bedankte Frank den Butter zeer voor zijn donatie. Teams en trainers gaan met nog meer plezier aan het spel!

Afgelopen zondag speelden alle jeugdteams van Legmeervogels op het complex de Randhoorn. Veel teams wisten hun wedstijd positief te eindigen. In het nieuw gestoken gold dat ook voor de A1, die met 20–15 wist te winnen van Spartanen. In het zonnetje spelend was het ook voor de D1 en de andere teams van Legmeervogels Handbal een mooie dag.

Vanaf 11 mei zal op diezelfde plek het schoolhandbaltoernooi van Uithoorn en De Kwakel worden gespeeld. Vele scholieren van groep 3 tot en met 8 zullen het dan tegen de klassen van de andere scholen opnemen. Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen kijken!

Ook geïnteresseerd om een keer mee te spelen? Kom (gratis) meetrainen en speel tot de zomer mee als aspirant lid. Meld je aan via legmeervogels@handbal.nl. Meer informatie bij Luuk Heijlman op 06-54236291 of kijk op: www.handbal.nl/proeftraining

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.