Aandacht voor verkeersveiligheid Eendracht
april 25, 2022
Officiële 4-meiherdenking gemeente Uithoorn
april 26, 2022

Ambulance & Brandweer met spoed naar Gerberalaan, De Kwakel

Op maandag 25 april rond 15:00 gingen de ambulance en de brandweer met grote spoed naar de Gerberalaan in de Kwakel. Het betreft een prio 1 melding, dat betekent dat de ambulance binnen 15 minuten ter plekke aanwezig moet zijn wegens een levensbedreigende situatie. Aangekomen op de locatie stonden er 2 ambulances, een brandweerwagen en was er politie aanwezig. Ook was er een reanimatie team ter plekke.

Foto’s: Timo van der Leij

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.