Schrijfster Finy Sheils (video)
april 15, 2022
Legmeervogels winnen zonnepanelenactie(video)
april 20, 2022

Brand bij Amsteldijk-Zuid

Zaterdagavond is er langs de Amsteldijk-Zuid een kleine brand ontstaan. Een prullenbak heeft door onbekende redenen vlam gevat. De brandweer van Uithoorn en Amstelveen waren snel ter plaatsen en hebben ervoor gezorgd dat de brand niet verder zou uitbreiden.

Ook was er een nest met jonge katjes aanwezig en die zijn zo snel mogelijk uit de woning gehaald. 2 politieagentes hebben de zorg overgenomen. Daarna heeft de brandweer de woning laten luchten en er was gelukkig weinig schade.

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.