Hendrik filmt muziekvideo in Uithoorn(video)
maart 25, 2022
Vrouw zwaar gewond na val in de Vuurvogel
maart 30, 2022

Ondernemersavond bij Sjiek aan de Amstel was een groot succes!(Video)

Op 28 maart organiseerde de Stichting Promotie Uithoorn & De Kwakel (SPUK) samen Stichting Uithoorn in Bedrijf (SUB) en het Ondernemersfonds Uithoorn De Kwakel (OF) een ondernemersavond met verschillende primeurs en onthullingen!

Zo zal de nieuwste editie van de ‘Uithoorn & De Kwakel – Ontdek het!’-gids 2022 uitgereikt worden aan de wethouder en wordt het nieuwe logo van de SPUK onthuld.

Gastspreker, Richard van Hooijdonk, gaat alles vertellen over trends die in de toekomst te verwachten zijn. Daarnaast is er volop de gelegenheid om te netwerken, uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

Wij van Uithoorn.info waren daar natuurlijk bij zodat jullie niets hoeven te missen. Het was een hele innovatieve avond (ondernemersavond)met leuke nieuwe ideeën. Ruim honderd ondernemers kwamen op deze avond samen, naast netwerken konden ze ook met elkaar sparren over de toekomst en ondernemen. Het begon om 18 uur en het duurde tot 22 uur bij Sjiek aan de Amstel.

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.