Steentje bijdragen voor Oekraïne(video)
maart 23, 2022
Hendrik filmt muziekvideo in Uithoorn(video)
maart 25, 2022

Brandweer blust eigen wagen

Woensdagavond heeft de brandweer een eigen wagen moeten blussen. De remmen van de ladderwagen die was ingezet waren oververhit geraakt.

De ladderwagen was opgeroepen als assistentie aan de ambulance op de Handelsweg in Uithoorn. Daar is een patient horizontaal naar beneden gebracht. Toen de brandweer was aangekomen moesten ze dus eerst het voertuig gaan blussen. Er werd rook waargenomen bij de voorwielen en ook zeiden omstanders dat ze vonken zagen. De boel is gekoeld met een brandblusser. Vastgelopen remmen waren mogelijk de oorzaak.

De patient is veilig naar beneden gehaald.

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.