Scooterrijder gewond Uithoorn
maart 18, 2022
Sluiting zwembad De Otter
maart 23, 2022

Explosieven gevonden in flat Uithoorn

Eerder dit jaar heeft de politie in Zijdelwaard een explosieve vondst gedaan. In een kelderbox van de Romeflat zijn stukken zwaar vuurwerk aangetroffen die gebruikt worden bij plofkraken. Er zijn ook andere dingen gevonden die gebruikt kunnen worden bij een plofkraak. De materialen waren op 26 januari al gevonden maar het is nu pas bekent gemaakt.

inmiddels heeft de burgermeester besloten dat de kelderbox nu op slot gaat. Voor hoe lang is nog niet bekent. Ook zijn de gemeente en de politie op dit moment niet bereikbaar voor commentaar.

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.