Nieuwe bieb Uithoorn
maart 8, 2022
Dorpsdichter Uithoorn(Video)
maart 10, 2022

Kermis in Uithoorn(Video)


Eindelijk is het zo ver, na twee jaar zijn de kermissen weer terug in het land! Vandaag is de eerste dag van de kermis in Uithoorn en deze wordt natuurlijk weer massaal bezocht door jong en oud. Ben jij al op de kermis in Uithoorn geweest? Wij zijn even enthousiast als alle kinderen, daarom zijn wij ook op pad gegaan en hebben wij wat mensen geïnterviewd. 

Van woensdag 9 tot en met zondag 13 maart kan je naar de kermis in Uithoorn op evenemententerrein in de Legmeer West. Eendjes vissen, heftige attracties tot aan beuken in de botsauto’s. Op vrijdag is de traditionele kortingsdag en op zaterdag om 15.00 uur is het tijd voor clown desalles.

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.