Collecte week Amnesty International
maart 7, 2022
Kermis in Uithoorn(Video)
maart 9, 2022

Nieuwe bieb Uithoorn

Er zijn plannen voor de nieuwe bibliotheek in Uithoorn maar wanneer gaat deze nou open? Ergens rond de zomer zullen de deuren worden geopend. Het gebouw staat er al, nu moet de inrichting nog gedaan worden.

De nieuwe bibliotheek wordt geopend aan de Amstel. Naast een bibliotheek komt er ook een havenkantoor en verschillende appartementen. Als de bibliotheek de sleutel krijgt begint interieur bouwer Stonepark met het project om de binnenkant om te toveren tot een warme en gezellige plek.

De nieuwe bieb wordt een ontmoetingsplaats waar je gezellig even samen kunt komen en je kan genieten van elkaars gezelschap. Je kunt later ook terecht voor een leuke workshop, lezing of een stapel boeken.

“De bieb gaat nu echt vorm krijgen. Uithoorn krijgt een prachtige bibliotheek,” aldus Daphne Janson, directeur van Bibliotheek Amstelland. “We houden inwoners graag op de hoogte van de vorderingen.” In de komende paar maanden zullen er foto’s verschijnen en komen er updates en foto’s in de Nieuwe Meerbode. Wil je nu al meer weten? Kijk dan op https://www.nieuwebiebuithoorn.nl/. Ook kun je in de etalage van de huidige bieb de tekeningen van de architect zien.

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.