Inzamel actie Oekraïne(Video)
maart 5, 2022
Collecte week Amnesty International
maart 7, 2022

Actie Giro 555 van Dorpsdichter Uithoorn

Help mee op GIRO 555………..
Had u in uw wildste afgrijzen ooit kunnen bedenken dat Europeanen zo opgejaagd zouden worden?
Hoe kunnen jij en ik nu een steentje bijdragen aan die onacceptabele humanitaire catastrofe aan de grenzen van de Oekraïne?
Nu kan ik wel aardig schilderen met woorden, dus bied ik aan om, voor 5,55 euro, een persoonlijk gedicht te maken van 2 strofen (2 x 4 zinnen) voor een persoonlijke gebeurtenis in jouw leven. Een gedicht die de je voor iedere gelegenheid kunt gebruiken. Denk aan een huwelijk, geboorte, verjaardag, of welke leuke of verdrietige gebeurtenis dan ook. Kortom alles wat je raakt. Zijn 2 strofen niet genoeg, dan kun je er voor 5,55 extra, 2 strofen bij “kopen”. Het enige wat je hoeft te doen is mij een e-mail
te sturen naar: Dorpsdichteruithoorn@gmail.com
Vermeldt daar een mobiel nummer en e-mailadres voor een Tikkie. Je krijgt dan van mij een genummerde voucher, die je het hele jaar mag inzetten voor welke gebeurtenis dan ook.
De volledige opbrengst gaat direct naar “Actie 555”

Bron: RICKFM

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.