Eerste zonnige dag van 2022 (Video)
maart 4, 2022
Actie Giro 555 van Dorpsdichter Uithoorn
maart 7, 2022

Inzamel actie Oekraïne(Video)

De inzamel actie voor Oekraïne initiatiefnemer Sara van den Berg (Voetbalvereniging Legmeervogels) bij de plaatselijke Jumbo is een groot succes. Iedereen, jong en oud draagt een steentje bij door goederen te doneren, van pasta tot aan medicijnen. Daarnaast helpen kinderen mee met een actie om armbanden te verkopen voor het goede doel. Bij Brownies & Downies Uithoorn gaan ze al hun fooi doneren aan giro 555. Ben je in de buurt? Kom dan even langs en draag een steentje bij.

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.