Startdatum onbekend voor nieuw dorpshart de Kwakel
maart 2, 2022
Eerste zonnige dag van 2022 (Video)
maart 4, 2022

Online mantelzorgcafe

Stress is iets waar we allemaal wel eens last van hebben. Ook mantelzorgers krijgen hiermee te maken. Uithoorn voor Elkaar regelt op 22 maart een online mantel zorg café met dit thema. Balans vinden tussen zorgtaken en het eigen welzijn is soms erg lastig voor mantelzorgers. Dit heeft dan vaak invloed op de vitaliteit van een persoon. Tijdens deze bijeenkomst krijg je tips en hulp om ervoor te zorgen dat je weet hoe je die balans kunt behouden.

Aan het einde van de avond weet je het verschil tussen positieve en negatieve stress maar ook weet je hoe je stress kunt herkennen en hoe je er het beste mee om kunt gaan. Ook kom je te weten waar je naartoe kan gaan als je hulp nodig hebt.

Op dinsdag 22 maart tussen 19:30 en 21:30 kan je online aanschuiven bij de bijeenkomst.

Wil je meer informatie? Bel dan naar 020-5127250 of stuur een mail naar info@mantelzorgenmeer.nl

Als je jezelf wilt aanmelden kan dat via een aanmeldformulier op mantelzorgenmeer.nl. Nadat je bent aangemeld krijg je de inloggegevens voor de bijeenkomst.

Als je nog niet staat ingeschreven als mantelzorger dan kan dat via mantelzorgenmeer.nl

Mantelzorg en Meer maakt deel uit van Uithoorn voor Elkaar.

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.