Rommelroute Uithoorn
februari 27, 2022
Online mantelzorgcafe
maart 3, 2022

Startdatum onbekend voor nieuw dorpshart de Kwakel

Helaas is er nog een lange weg te gaan voordat het plan voor het dorpscentrum van De Kwakel in werking gaat. Dit betekent niet dat het niet gaat gebeuren. Het ontwerp, dat met samenwerking van de bewonerswerkgroep dorpshart De Kwakel samengesteld is nu afgestemd op de aangrenzende particuliere initiatieven, bijvoorbeeld de verplaatsing van de supermarkt. 

Alle partijen willen voorkomen dat de bestrating twee keer open moet of dat het bouwverkeer over nieuwe plein heen moet. Ze proberen nu de werkzaamheden van het dorpscentrum en de supermarkt zo goed mogelijk op elkaar  aan te sluiten. Het is daarom nog niet mogelijk om te zeggen wanneer ze gaan beginnen. Alle betrokkenen zijn hard aan het werk om zo spoedig mogelijk duidelijkheid te geven. 

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.