Nieuw initiatief ”centrum gasten”
februari 25, 2022
Startdatum onbekend voor nieuw dorpshart de Kwakel
maart 2, 2022

Rommelroute Uithoorn

Vind jij het leuk om opzoek te gaan naar de leukste koopjes? Of heb je veel spullen die je graag een tweede leven wilt geven? Dan hebben wij goed nieuws, de Rommelroute in Uithoorn is op zaterdag 21 mei van 11:00 tot 15:00. Uithoorn voor Elkaar verzorgt deze ”Rommelroute”. Je kan er dus voor kiezen om een kijkje te nemen of zelf mee te doen en spullen te verkopen vanuit je eigen tuin of schuur, hoe leuk is dat?! De verkopers die zich aanmelden worden op de Rommelroute kaart gezet voor de mensen die de leuke toch door Uithoorn gaan lopen.

Je kan de route kaart binnenkort online vinden maar er worden ook papieren versies uitgedeeld op 21 mei. Je kan ze ophalen bij wijkcentrum De Bilderdijkhof of Buurtkamer de Kuyper.

Hoe meer mensen hoe leuker het gaat worden. Meld je dus snel aan als je wilt meedoen met verkopen. Dit is mogelijk tot 1 mei op https://www.uithoornvoorelkaar.nu/nieuws-c115/rommelroute-uithoorn-n2936/

Foto: uithoornvoorelkaar.nu

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.