Brand in schuur Uithoorn
februari 24, 2022
Rommelroute Uithoorn
februari 27, 2022

Nieuw initiatief ”centrum gasten”

Sylvia Zethoven, coördinator van de Activiteiten Commissie gaat gesprekken aan met bewoners, bezoekers, ondernemers en/of buurtbeheer partners. Het doel van het initiatief is om mensen die iets interessants te vertellen hebben een podium te geven. Ze kunnen dan dus een verhaal gaan vertellen dat vermaakt, en iets bij de mensen losmaakt. Belangrijk is dat het iets met het dorpscentrum van Uithoorn aan de Amstel te maken heeft.

De allereerste gast voor ‘Centrum Gasten’ is Restaurant VadeVi. Zij openden onlangs de deuren aan het Marktplein in het dorpscentrum van Uithoorn.

Ben jij iemand of ken je iemand die graag in gesprek wilt gaan als Centrum Gast met Buurtbeheer Uithoorn Centrum?
Stuur dan een e-mail naar stichtingoranjebuurt@gmail.com en vermeld je persoonlijke gegevens, maar ook waarom je graag met hen in gesprek zou willen gaan.


uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.