Brand gesticht door verwarde man
februari 23, 2022
Brand in schuur Uithoorn
februari 24, 2022

Connexxion vanaf maandag weer normale dienstregeling

Amstelland- Vanaf aankomende maandag zullen de Connexxion bussen in de regio’s Amstelland, Haarlemmermeer en Haarlem weer volgens de normale dienstregeling gaan rijden. Vanwege het personeelstekort dat is ontstaan door corona rijden de bussen nu de zaterdag dienstregeling.

Door de tijdelijke dienstregeling rijden er minder bussen dan normaal. In sommige gevallen gaat het om een kwartier- of halfuursdienst. Dit zorgt voor vollere bussen en langere wachttijden voor reizigers.

“We hebben de afgelopen vier weken zoveel mogelijk gelede (extra lange) bussen ingezet op drukke momenten en trajecten. Natuurlijk zijn er momenten geweest dat bussen overvol waren”, laat de woordvoerder weten. “Gelukkig hebben de meeste reizigers begrip gehad voor de ontstane situatie doordat veel van onze chauffeurs ziek thuis waren als gevolg van corona besmetting of in quarantaine verbleven.”

Niet alle lijnen waren getroffen door de nieuwe noodmaatregel. Een aantal verbindingen waar veel scholieren en mensen met een cruciaal beroep gebruik van maken waren uitgezonderd.

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.