Connexxion vanaf maandag weer normale dienstregeling
februari 24, 2022
Nieuw initiatief ”centrum gasten”
februari 25, 2022

Brand in schuur Uithoorn

Op 23 februari is de brandweer opgeroepen vanwege een brand in een schuur aan de Prinses Beatrixlaan. Een aantal huizen daar staan al een langere tijd dichtgespijkerd. In de schuurtjes tegenover de woningen komen regelmatig jongeren samen. Omstanders zeggen dat de brand is aangestoken door een groepje jongeren. Nadat de brandweer ter plekke was aangekomen was het vuur al snel geblust en was er niet al te veel schade aangezien de schuur van steen is.

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.