Man 24 aangehouden voor phishing & witwassen
februari 22, 2022
Connexxion vanaf maandag weer normale dienstregeling
februari 24, 2022

Brand gesticht door verwarde man

De hulpdiensten zijn dinsdag avond erg druk geweest met een verwarde man in Uithoorn. Na een lange tijd kon de man eindelijk worden overmeesterd maar het duurde even en er werd veel gepraat.

Rond 23:15 werd de brandweer opgeroepen vanwege een brand aan het Plesmanhof. Het zou hier gaan om een woningbrand. Toen de brandweer ter plaatse was bleek er lichte rookvorming te zijn in een hoekwoning. Ook de politie werd opgeroepen omdat er een verwarde man binnen in het huis aanwezig was die daarna ook zijn meubels naar buiten gooide nadat de politie ter plekken was aangekomen. Na een lange tijd werd de man eindelijk rustig en heeft de brandweer het vuur kunnen blussen.

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.