Dakbedekking verwijderd door de storm
februari 17, 2022
Storm Eunice in Uithoorn
februari 19, 2022

Vlaggenmast omgebogen door storm

Op woensdag avond rond 20:45 is de brandweer opgeroepen naar de Koningin Maximalaan in Uithoorn vanwege stormschade. Er hing een vlaggenmast op half elf aan het brugwachtershuisje van de Prinses Irenebrug. Vanwege de storm heeft de brandweer de vlaggenmast er volledig vanaf gehaald om verdere ongelukken te voorkomen. Hij is voor nu op de grond gelegd en vastgebonden totdat er een mogelijkheid is om hem terug te plaatsen. Door de werkzaamheden van de brandweer is de brug een tijdje in beide richtingen afgesloten geweest.

uithoorn favicon
Om je de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken zowel wij als derde partijen technologieën zoals cookies om toegang te krijgen tot apparaatinformatie en/of deze op te slaan. Door in te stemmen met deze technologieën, stel je ons en derde partijen in de mogelijkheid persoonlijke gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze website te verwerken. Door dat je gebruik maakt van de site ga je akkoord met onze Privacy beleid.